2009-05-21 11:41:50• hírek • Parajdi Andrea

Gyereknapi nyereményjáték

Egy állatparki kirándulásnál gyereknap alkalmából nem is lephetnénk meg jobb ajándékkal csemeténknek. A Szatmár.ro és a Nyíregyházi Állatpark közös nyereményjátékán családi belépőket sorsolunk ki.

Négy darab családi belépőt lehet tőlünk elvinni legújabb nyereményjátékunk során, amelyek egyenként három személy (szülők és gyerek) ingyenes belépését teszik lehetővé. Ahogyan olvasóink azt már megszokhatták a résztvevőknek ezúttal sem kell túlzottan megmozgatni az agytekervényeiket, egy kis kutatómunkával könnyen fellelhető a helyes megfejtés.

 

Nyereményjátékunkra mindenki jelentkezhet aki tudja, hogy hívják a törpevíziló hölgy most érkezett vőlegényét? A www.sostozoo.hu oldalon lévő hírek segítséget nyújthatnak. Az oldalon barangolva egyébként mindenféle szükséges információt fellehetünk, s a képgalériát nézegetve pedig minden bizonnyal kicsik és nagyok egyaránt kedvet kapnak majd egy állatparki kiránduláshoz.

A helyes megfejtéseket május 21-től egészen május 28-ig fogadjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címre. Sorsolás dönti el a szerencsések névsorát. Azért, hogy a nyerteseket időben értesíthessük, az e-mailekben kérünk feltüntetni egy telefonos elérhetőséget is.


Családi belépőjegyeket sorsolunk ki a Nyíregyházi Állatparkba.
Derítsd ki, hogy hívják a Nyíregyházi Állatpark törpevíziló hölgyének vőlegényét, és nyerj családi belépőt az Állatparkba


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: